BELØNNINGSPROGRAM

Vi belønner deg for å trene!

Belønningsprogram på mobilen

Den viktigste belønningen man får for trening og aktivitet, er selvsagt god helse og livskvalitet - men vi gir våre medlemmer en ekstra motivasjon ved å gi poeng for de samme aktivitetene!

Ja du leste riktig - alle medlemmer kan få belønning for å være aktive i vårt nye belønningsprogram

Belønningsprogrammet er like unikt som det er enkelt. Det inneholder små oppmuntringer og belønninger underveis til gode treningsvaner. Oppmuntringer som kommer i form av forskjellige utmerkelser basert på ulike milepæler eller ved at du oppnår en aktivitetsstatus på hvor engasjert du er over tid.

Belønningsprogram

Belønningsprogrammet er like unikt som det er enkelt. Det inneholder små oppmuntringer og belønninger underveis til gode treningsvaner. Opptjeningen og bruk av poeng gjøres kvartalsvis. Det eneste du trenger å gjøre er å aktivere belønningsprogrammet på "Min side" og din konto vil bli opprettet. Vi logger og belønner dine aktiviteter automatisk. du kan enkelt se din poengsaldo ved å logge inn på "Min side". Vi anbefaler alle våre medlemmer til å aktivere belønningsprogrammet som er gratis og helt uforpliktende, med fare for å være både motiverende og engasjerende! 

Opparbeidelse av belønningspoeng

Opptjening og bruk av poeng gjøres kvartalsvis. 

  • Kvartal 1 er fra 1. januar til 31. mars
  • Kvartal 2 er fra 1. april til 30. juni
  • Kvartal 3 er fra 1. juli til 30. september
  • Kvartal 4 er fra 1. oktober til 31. desember

NB! Poeng kan ikke videreføres til nytt kvartal, derfor nullstulles de hvert kvartal om de ikke benyttes. Du vil få informasjon om opptjening og bruk av dine poeng via e-post. Belønningsprogrammet er kun for Spenst medlemmer.

Treningshistorikk

Vi gir deg poeng for å være engasjert og aktiv ved å loggføre din treningsbesøk. I tillegg kan du via treningsappen Strava få ekstra oppsparing av poeng, samt kunne tjene poeng ved å detla på ulike konkurranser. 

Strava

Som medlem i Spenst har vi som første treningssenter i Norge et belønningsprogram som verdsetter at du trener alternativt ute i det fri. Ved å koble til din Strava-konto vil vi logge og belønne trening som registreres via Strava. Å koble opp Strava er frivillig, man trenger ikke å koble seg til Strava for å være med i belønningsprogrammet. Strava kan kobles til dersom du allerede bruker appen og ønsker å få poeng ved å bruke Strava. Du finner mer om hvordan koble opp på "Min side".

Du må være medlem på et Spenst senter for aktivering av belønningsprogrammet.

AKTIVERING

Ved aktivering blir du registrert i vårt belønningsprogram.

Belønningsprogram

 

 

Ofte stilte spørsmål